Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Το… non paper ΠΑΣΟΚ για Σαμαρά!

samaras 2.jpg
Σφοδρή επίθεση προς τη Νέα Δημοκρατία και ιδιαίτερα προς τον Αντώνη Σαμαρά εξαπολύεται μέσα από non paper του ΠΑΣΟΚ ένα 24ωρο μετά τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές! Ειδικότερα, στο non paper και στο ερώτημα «ποιοι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα;», η απάντηση ήταν «…όσοι επέδειξαν αλαζονεία» και όπως ακριβώς τονίζεται είναι οι εξής:

 Αυτοί που αλλοίωσαν το νόημα των αυτοδιοικητικών εκλογών και καλούσαν επί εβδομάδες ολόκληρες τους πολίτες να «ζεματίσουν» την κυβέρνηση, να τη «στείλουν αδιάβαστη» και να κάνουν πραγματικότητα τους «χειρότερους εφιάλτες της».
 Αυτοί που το βράδυ της πρώτης Κυριακής θριαμβολόγησαν και μίλησαν για πλειοψηφία της Ν.Δ. στις Περιφέρειες και στους Δήμους!! Το τελικό αποτέλεσμα είναι τελείως διαφορετικό. Και η Ν.Δ., μέσα στις δυσκολότερες δυνατές συνθήκες για την κυβέρνηση, κατόρθωσε να πέσει χαμηλότερα και από το ιστορικό χαμηλό της των εκλογών του 2009…
 Αυτοί που μέσα στην αλαζονεία τους, μετά το έλλειμμα σε ένα χρόνο, εκμηδένισαν και τη διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ το βράδυ της πρώτης Κυριακής. Όλοι ξέρουν ότι η διαφορά ακόμη και με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου ξεπερνάει κατά πολύ το 2% που γράφτηκε κατά κόρον και υπερβαίνει στην πραγματικότητα τις 5 μονάδες. Και όλα αυτά μετά από μία χρονιά που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε να λάβει τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχει πάρει ποτέ κυβέρνηση εδώ και δεκαετίες. Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της υποκρισίας στη Ν.Δ. αρκεί να θυμηθεί κανείς ότι το 2006, στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, η Ν.Δ. θριαμβολόγησε για «πολιτική ηγεμονία Καραμανλή» βασιζόμενη σε μία δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε το βράδυ της πρώτης Κυριακής και έδειχνε τη Ν.Δ. να προηγείται κατά 2,3%!!...
 Αυτοί που μετά την πρώτη Κυριακή έγραφαν αλαζονικά «παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του πρωθυπουργού να «αγνοήσει» το μήνυμα του α΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, η ισχύς του προκαλεί ήδη τσουνάμι ενδοκυβερνητικών αναταράξεων...»  Και τέλος αυτοί που δεν κατάλαβαν τίποτα από τον πρώτο γύρο, αυτοί που έχασαν το μπούσουλα με την αντιμνημονιακή τους υποκρισία και έλεγαν ακόμη και με διάγγελμα την Παρασκευή που μας πέρασε «Το ψηφοδέλτιο «κύριε Παπανδρέου, αλλάξτε πορεία» πρέπει να βγει ακόμα πιο ενισχυμένο από τις κάλπες! Έχετε μεθαύριο την ευκαιρία να στείλετε, από παντού, ένα μήνυμα ηχηρό. Που δεν θα μπορέσουν και πάλι να το αγνοήσουν. Που δεν θα κάνουν ότι δεν το άκουσαν. Στείλτε το!».

Επισκέπτες